Boende

Förslag till boende i närheten av Chalmers GK

Hällsnäs

Längst ut på ett näs, mitt ute i sjön, hittar du Hällsnäs. Det faktum att de är omgivna av sjö från nästan alla håll gör luften lite klarare och tystnaden lite tystare. På den sida som inte utgörs av vatten tronar tallskogen upp sig.

Hällsnäs ligger trots de avskilda omgivningarna bara femton minuter från både Göteborg, Landvetter flygplats och vår golfklubb. Den klassiska herrgårdsbyggnaden som uppfördes 1906, det ambitiösa köket, de många möjligheterna till naturnära aktiviteter och de romantiska bröllopen som tar plats här är vida omtalade.

Välkommen att besöka Hällsnäs!

Adress Långenäs 150, 435 35 Mölnlycke
Telefon 031-91 64 66
Hemsida www.hallsnas.se

Widebäcks Bed & Breakfast

Ett mysigt bed & breakfast beläget på en hästgård i Landvetter.

Här värderar vi din upplevelse och jobbar kontinuerligt för att se till att den lever upp till just dina förväntningar. Vi erbjuder dig som gäst övernattning i en unik miljö med närhet till både natur och stadsliv.

Du kan välja att boka antingen dubbelrum eller 2-bäddsrum och alla våra rum har egen dusch och toalett. Varje morgon dukar vi upp en härlig frukostbuffé som till stor del består av närproducerade och ekologiska varor för att alla våra gäster ska få möjlighet att starta dagen på bästa sätt. Ledordet hos oss är hemtrevligt vilket genomsyrar både inredning och service. Det finns därför tillgång till dels ett stort kök för dig som vill kunna laga egen lunch eller middag och dels ett samlingsrum med soffor och öppen spis för den som vill koppla av ordentligt.

Anläggningen ligger i anslutning till Gallhålans naturreservat för den skogsintresserade med fina promenadstigar. Med närhet till Landvetter centrum, Mölnlycke centrum och Landvetter flygplats och endast 15 min med bil till Göteborg centrum är detta ett passande läge både för dig som är intresserad av en avkopplande miljö men också för dig som är intresserad av mer aktivitet runt omkring dig. Det finns dessutom kollektivtrafikförbindelser lättillgängligt för dig som vill åka in till Göteborg centrum.

Vi erbjuder dessutom dig som gäst fri parkering i anslutning till vårt bed & breakfast.

Adress Tahultsvägen 53, Landvetter
Kontakt info@widebacks.se

Gothia Towers

Endast 15 minuters bilfärd från golfbanan ligger Gothia Towers Hotel. Centralt läge nära till Liseberg, Universeum mm.

  

Adress Mässans gata 24, 412 51 Göteborg
Telefon 031 - 750 88 00
Hemsida  www.gothiatowers.com

Lisebergsbyn Kärralund

Erbjuder boende på Bed & Breakfast, i stuga, vandrarhem, tält, husbil eller husvagn. 15-20 min bilfärd till golfbanan.

  

Adress Olbergsgatan 9, 416 55 Göteborg
Telefon 031-840 200
Hemsida  Lisebergsbyn Kärralund