Våra tränare

Martin Lysholm

Headpro, Koncept och Sponsoransvarig

Martin började spela golf på Stora Lundby GK 1978. Som den lokale hjälten blev Martin assisterande pro på Stora Lundby 1991 innan han kom hit till Chalmers 1993 där han nu är en del av inventarierna. Martins personbästa är 65 slag(-6) här på Chalmers där han även har 3 inteckningar som klubbmästare.

Martin har under sina år på Chalmers varit framgångsrik med att få fram flera landslagsspelare och även varit med i grundandet av succén Koncept Avencez.

Martin är ansvarig för Koncept Avancez och marknad. Givetvis är Martin även delaktig i gruppträningar, juniorträningar och finns tillgänglig för privatlektioner.

Magnus Kuhlman

Shop & Custom Fitting

Magnus började spela golf på Ärila GK utanför Nyköping. Magnus har jobbat som tränare sedan 1992 och har varit medlem i Svenska PGA sedan 1995 då han påbörjade sin tränarutbildning. Han har jobbat på klubbar som Nyköpings GK, Kungälv-Kode GK, Herrljunga GK, Öijared GK och Partille GK. Innan han började på Chalmers GK jobbade Magnus på Dormy som Custom Fitting ansvarig.

Som spelare är personbästat 68 (-4) på Ärila GK.

På Chalmers är Magnus ansvarig för Custom Fitting och gröna kort utbildningar. Själv har han inget grönt kort då det inte fanns när han började spela golf 1976.

Magnus är naturligtvis även delaktig i konceptet, gruppträningar, juniorträning och finns tillgänglig för privatlektioner.

Felix Fihn

Tränare säsong