Widebäcks Bed & Breakfast

Tahultsvägen 53, Landvetter
Information

Ett mysigt bed & breakfast beläget på en hästgård i Landvetter.

Här värderar vi din upplevelse och jobbar kontinuerligt för att se till att den lever upp till just dina förväntningar. Vi erbjuder dig som gäst övernattning i en unik miljö med närhet till både natur och stadsliv.

Du kan välja att boka antingen dubbelrum eller 2-bäddsrum och alla våra rum har egen dusch och toalett. Varje morgon dukar vi upp en härlig frukostbuffé som till stor del består av närproducerade och ekologiska varor för att alla våra gäster ska få möjlighet att starta dagen på bästa sätt. Ledordet hos oss är hemtrevligt vilket genomsyrar både inredning och service. Det finns därför tillgång till dels ett stort kök för dig som vill kunna laga egen lunch eller middag och dels ett samlingsrum med soffor och öppen spis för den som vill koppla av ordentligt.

Anläggningen ligger i anslutning till Gallhålans naturreservat för den skogsintresserade med fina promenadstigar. Med närhet till Landvetter centrum, Mölnlycke centrum och Landvetter flygplats och endast 15 min med bil till Göteborg centrum är detta ett passande läge både för dig som är intresserad av en avkopplande miljö men också för dig som är intresserad av mer aktivitet runt omkring dig. Det finns dessutom kollektivtrafikförbindelser lättillgängligt för dig som vill åka in till Göteborg centrum.

Vi erbjuder dessutom dig som gäst fri parkering i anslutning till vårt bed & breakfast.

Hotellfakta