Våra tränare

Martin Lysholm

Martin Lysholm

Headpro, Koncept och Sponsoransvarig

martin@chgk.se
031-91 84 31

Martin började spela golf på Stora Lundby GK 1978. Som den lokale hjälten blev Martin assisterande pro på Stora Lundby 1991 innan han kom hit till Chalmers 1993 där han nu är en del av inventarierna. Martins personbästa är 65 slag(-6) här på Chalmers där han även har 3 inteckningar som klubbmästare.

Martin har under sina år på Chalmers varit framgångsrik med att få fram flera landslagsspelare och även varit med i grundandet av succén Koncept Avencez.

Martin är ansvarig för Koncept Avancez och marknad. Givetvis är Martin även delaktig i gruppträningar, juniorträningar och finns tillgänglig för privatlektioner.

Magnus Kuhlman

Magnus Kuhlman

Shop & Custom Fitting

kuhlman@chgk.se
031-91 84 35

Magnus började spela golf på Ärila GK utanför Nyköping. Magnus har jobbat som tränare sedan 1992 och har varit medlem i Svenska PGA sedan 1995 då han påbörjade sin tränarutbildning. Han har jobbat på klubbar som Nyköpings GK, Kungälv-Kode GK, Herrljunga GK, Öijared GK och Partille GK. Innan han började på Chalmers GK jobbade Magnus på Dormy som Custom Fitting ansvarig.

Som spelare är personbästat 68 (-4) på Ärila GK.

På Chalmers är Magnus ansvarig för Custom Fitting och gröna kort utbildningar. Själv har han inget grönt kort då det inte fanns när han började spela golf 1976.

Magnus är naturligtvis även delaktig i konceptet, gruppträningar, juniorträning och finns tillgänglig för privatlektioner.

Felix Fihn

Felix Fihn

Tränare säsong

Golf är och har varit en stor del av mitt liv sen jag var 5 år gammal. Jag växte upp på Chalmers GK med Martin Lysholm som tränare. 30 år senare så står vi bredvid varandra och lär ut.

Jag valde golfen tidigt och som 11 åring fick jag chansen att spela US KIDS World Championship i USA. Det är ett av mina starkaste golfminnen och även om målet var att vinna så var inte en femteplats så dåligt.

Under åren 2004-2008 fick jag chansen att representera svenska juniorlandslaget flertalet gånger innan jag blev proffs 2009. Under mina proffsår är min främsta merit svenska tourfinalen 2011 på Vallda GK som jag lyckades vinna.

Sedan år 2017 är jag tränare på Chalmers GK, något jag trivs med oerhört bra då jag tycker det är  väldigt kul att lära ut och se både unga och äldre människor utvecklas som golfspelare.