Junior- & elitkommittén

Junior- och Elitkommitén spelar en avgörande roll i att främja och utveckla ungdoms- och elitgolfare inom vår klubb. Vårt övergripande mål är att identifiera och stödja alla lovande talanger för att de ska kunna nå sin fulla potential. Genom att skapa en trygg och stimulerande miljö strävar vi efter att ge varje individ de bästa förutsättningarna att utvecklas inom golfen.

En viktig del av vårt arbete är att organisera och leda klubbens junior- och elitlag i deras respektive lagtävlingar. Våra juniorer och elitgolfare deltar årligen i tävlingar både på nationell och regional nivå. Juniorlaget tar sig an utmaningar som Junior DM Lag och Junior SM Klubblag, medan våra herr- och damlag tävlar i det nationella seriespelet och Lag DM i Göteborg. Vi är stolta över att både herr- och damlaget representerar klubben i division 1 i det nationella seriespelet.

Genom vårt engagemang och dedikation arbetar vi kontinuerligt för att uppmuntra och stödja våra spelare i deras golfresor, oavsett nivå eller ålder. Vi är övertygade om att med rätt vägledning och gemenskap kan varje individ uppnå sina mål och drömmar inom golfen-

Kontakt

Elitkommitén: ek@chgk.se

Juniorkommitén: jk@chgk.se